Известие

Collapse
No announcement yet.

Kофти проблем-счупи ми се коляновиа вал на 145 1.6boxer 96г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Kофти проблем-счупи ми се коляновиа вал на 145 1.6boxer 96г.

Моля за помощ,ако някои има нещо в предвид за този скапан колянов вал каде мога да го намеря - стар или нов ,ека да ме информира ще ви бъда много благодарен ,ще има и почерпка. Благодаря Ви предварително тел. 0898457255 mail: baduba@hotmail.com

Виж приятел, в mobile.bg има една обява за 145-ца на части но двигателя е 1.7 предполагам TS, човека искаше 400 лв. за колата телефона е 0888710970. Защо не го попиташ дали двигателя е ОК /пишеше че е на 80 000 км./ и ако ти го даде на добра цена /а и ако става за твоята кола - попитай специалист дали този двигател може да се монтира на твоята кола/ вземай го целия. Щото си мисля че за нов колянов вал ще ти отрежат главата, а старите не се знае на какъв хал ще са /пък и вероятно ще се нуждаят от шлайфане - допълнително разходи и главоболия/. Дано да съм ти помогнал човече, и дано скоро пак подкараш твоята хубавица по улиците!
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Vladi-Belene
      Виж приятел, в mobile.bg има една обява за 145-ца на части но двигателя е 1.7 предполагам TS, ...
      в 145 не е слаган 1.7 TwinSpark

ако е 1.7 наистина би могъл да е само 1.7 16в боксер
      което всъщност е добра новина, защото той би могъл да влезе на мястото на 1.6 боксер
      но едва ли туин спарка ще замени толкова лесно боксера, в 145
      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Не съм толкова на ясно, предположих че след като в 155-цата има 1.7 TS, може би има и в 145-цата. Просто видях обявата и реших че ще му свърши работа на човека.
        Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от valjo
          Първоначално публикувано от Vladi-Belene
          Виж приятел, в mobile.bg има една обява за 145-ца на части но двигателя е 1.7 предполагам TS, ...
          в 145 не е слаган 1.7 TwinSpark

ако е 1.7 наистина би могъл да е само 1.7 16в боксер
          което всъщност е добра новина, защото той би могъл да влезе на мястото на 1.6 боксер
          но едва ли туин спарка ще замени толкова лесно боксера, в 145
          Да новината е добра наистина е са 4е проверим и мое и аз да го взема ако мом4ето не го иска ухуууу1.7 16в
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

благодаря ти приател ,говорих с чожека и ми каза че ако искам да му купя двигателя ще трябва да му взема и скоростите и електрониката и и и и и и и нали се сещаш какуж филм ще стане . Може би ако трябва да сменям двигателя ще се наложи да бьде сьщиа като моя

Comment

Ако дава вси4ко за 400 лв мисля 4е е просто перфектна оферта а ако иамш майстор който да ти я направи ще стане бързо ако не проявяваш интерес пиши ми едно л.с. за да знам дали да се занимавам
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury_alfata
                Ако дава вси4ко за 400 лв мисля 4е е просто перфектна оферта а ако иамш майстор който да ти я направи ще стане бързо ако не проявяваш интерес пиши ми едно л.с. за да знам дали да се занимавам
                Слагай 1.7 16В и продай на човека твоя двигател да се не мъчи
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                X